Deel deze webcamsite

Webcam Amsterdam Live

Diverse live webcams in het centrum van de hoofdstad van Nederland

Op deze website kun je webcam beelden bekijken van Amsterdam. Beelden van De Dam, Damrak, de Jordaan, Centraal Station, het Paleis op de Dam, vanaf Het Grachtenhuis en het Krasnapolsky. De Amsterdam Live webcam beelden zijn interessant om eens te bekijken als je gaat shoppen of een rondvaart wilt gaan maken.
For English visitors: take a look and see some highlights of Amsterdam, The Netherlands. Tip: Find a good hotel close to the Central Station and Damrak.WEBCAM Het Grachtenhuis in Amsterdam

Het Grachtenhuis is een Amsterdams museum aan de Herengracht. Het werd in april 2011 voor het publiek geopend. De aanleiding was de aanwijzing van de Amsterdamse Grachtengordel op de Werelderfgoedlijst. Door middel van een interactieve tentoonstelling is te zien en ervaren hoe de grachtengordel tot stand is gekomen.
Het Grachtenhuis Amsterdam

WEBCAM op Cruise passenger terminal

Beelden vanaf de Amsterdam cruise terminal, gericht op het Centraal Station, Java Eiland, Oranje Sluizen, Overhoeks, Schaeffer Brug en het Wilhelmina Dok.
PT Amsterdam

WEBCAM De Dam in Amsterdam

De Amsterdamse Dam is gelegen in het centrum en ligt ongeveer 800 meter ten zuiden van het Centraal Station. Het plein is ongeveer 100 meter lang en 200 meter breed. De Dam verbindt de straten Damrak en Rokin, die van het Muntplein naar het Centraal Station lopen. Op de Dam komen de straten: Nieuwendijk, Warmoesstraat, Kalverstraat, Nes en Damstraat uit.
Bekijk deze webcam (met dank aan WebCam.NL)

Webcam het Paleis op de Dam

Aan de overkant van de Dam staat op een mooie locatie de webcam van de 'Dam Bars'. De webcam heeft zicht op het paleis en bijvoorbeeld de Bijenkorf.
webcam De DAM Amsterdam (met dank aan WebCam.NL)
Webcam centrum Amsterdam

Bekijk de beelden vanaf het dak van Hotel Nes in Amsterdam. Zie hier de vele rondvaartboten langsvaren.

bekijk beelden van Amsterdam

WEBCAM De Jordaan in Amsterdam:

De Jordaan is een bekende wijk in het centrum van Amsterdam. De grenzen van deze wijk worden gevormd door het water van de Prinsengracht en de Lijnbaansgracht, de Leidsegracht en de Brouwersgracht. De Jordaan is altijd vol van leven en is een gezellige Amsterdamse buurt.

webcam tijdelijk offline

Webcam Amsterdam Zuid

Webcam zuidas Amsterdam
(met dank aan WebCam.NL)

Andere webcams in AmsterdamFOTO'S UIT AMSTERDAM

Hieronder staan diverse foto's van en over Amsterdam. Dit zijn foto's vanuit de stad, typisch Amsterdamse kiekjes en toeristische trekpleisters.

Open de foto's uit Amsterdam