Webcam Amsterdam

Bekijk hier de live webcam Amsterdam. Beelden van De Dam, Damrak, de Jordaan, Centraal Station, het Paleis op de Dam, vanaf Het Grachtenhuis en het Krasnapolsky. De Amsterdam Live webcam beelden zijn interessant om eens te bekijken als je gaat shoppen of een rondvaart wilt gaan maken of als je gewoon nieuwsgierig bent.

For English visitors: take a look and see some highlights of Amsterdam, The Netherlands. Tip: Find a good hotel close to the Central Station and Damrak area.

Amsterdam cruise terminal

Beelden vanaf de Amsterdam cruise terminal, gericht op het Centraal Station, Java Eiland, Oranje Sluizen, Overhoeks, Schaeffer Brug en het Wilhelmina Dok. Bron: PT AmsterdamDe Dam

De Amsterdamse Dam is gelegen in het centrum en ligt ongeveer 800 meter ten zuiden van het Centraal Station. Het plein is ongeveer 100 meter lang en 200 meter breed. De Dam verbindt de straten Damrak en Rokin, die van het Muntplein naar het Centraal Station lopen. Op de Dam komen de straten: Nieuwendijk, Warmoesstraat, Kalverstraat, Nes en Damstraat uit. Bron en met dank aan: WebCam.NL.

Paleis op de Dam

Aan de overkant van de Dam staat op een mooie locatie de webcam van de ‘Dam Bars‘. De webcam heeft zicht op het paleis en bijvoorbeeld de Bijenkorf. Bron en met dank aan: WebCam.NL.

Webcam Koningsplein Amsterdam

deze webcam is op dit moment niet beschikbaar

Webcam Beursplein Amsterdam

Webcam Centraal Station Amsterdam

Tips om te doen in Amsterdam

  1. Maak een boottocht door de grachten van Amsterdam
  2. Bezoek een van de talrijke musea:
  3. Voor de kids: bezoek Nemo
  4. Voor de kids: bezoek dierentuin Artis
  5. Ga met de trein naar het strand van Zandvoort (Internationaal ook wel bekend als Amsterdam Beach)